Ochrana osobních údajů

Společnost OLTECH, s.r.o., IČ: 46577734, se sídlem Pavelčákova 442/16, 779 00 Olomouc, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn.: C 3364 vedeném u Krajského soudu v Ostravě, zpracovává v případě vyplnění kontaktního formuláře na stránkách www.hifisafir.cz ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) Vaše následující osobní údaje: jméno a příjmení, emailovou adresu a případné další Vámi poskytnuté kontaktní údaje.

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro účely odpovědi na Vámi vznesený dotaz či požadavek, případně vytvoření nabídky služeb či výrobků a jednání o takové nabídce. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Tyto osobní údaje budou zpracovávány po dobu naší komunikace týkající se Vámi vzneseného dotazu či požadavku, případně vzájemného jednání o uzavření smlouvy, nejdéle 1 rok od odeslání vyplněného kontaktního formuláře, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování. 

Vezměte prosím na vědomí, že máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, 
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
  • vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
  • na přenositelnost osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

PROHLÁŠENÍ O POUŽÍVÁNÍ COOKIES

Tyto internetové stránky ukládají v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „nařízení“), na Vašem zařízení soubory, obecně nazývané jako cookies.

Co jsou soubory cookies

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené internetové stránky pamatují Vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Umožňují internetové stránce zaznamenat informace o Vaší návštěvě, například zvolený jazyk či obsah nákupního košíku. Následující návštěva internetových stránek tak pro Vás může být snažší a příjemnější. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Druhy souborů cookies

  • Nezbytně nutné: Tyto soubory cookies jsou nezbytné k tomu, abyste se mohli pohybovat po internetových stránkách a používat speciální funkce stránek. Bez těchto zásadních cookies nelze používat některé části internetových stránek.
  • Výkonnostní: Tyto cookies umožňují internetové stránce uložit uživatelské preference, jako například jazykové nastavení. Zajišťují uživateli vylepšené a individuálnější užívání internetové stránky.
  • Funkční: Tyto soubory cookies shromažďují informace o chování uživatele. Tyto informace jsou součástí zpráv, jejichž účelem je zlepšení webových stránek. Všechna nashromážděná data jsou anonymní.
  • Cílené a reklamní cookies: Tyto cookies se používají pro znázornění reklamy, která je relevantní pro uživatele a jeho zájmy. Tyto cookies lze také použít pro uložení a měření efektivity reklamní kampaně, se kterou se zákazník seznámil během návštěvy konkrétních internetových stránek. Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti). Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.

Použití souborů cookies

Prostřednictvím souborů cookies o Vás získáváme a zpracováváme informace o tom, jak naši internetovou stránku používáte a o Vaší aktivitě na internetové stránce. Soubory cookies používáme na základě oprávněného zájmu a uděleného souhlasu, a to za účelem řádného užívání internetových stránek a dále za účelem personalizace obsahu reklam, poskytování funkcí stránky a sociálních médií a analýze návštěvnosti internetových stránek. Poskytnuté osobní údaje zpracováváme v elektronické podobě automatizovaným způsobem. Získané osobní údaje prostřednictvím cookies předáváme našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

Souhlas s ukládáním cookies

K používání cookies, kromě nezbytně nutných cookies, je vyžadován Váš souhlas. Používání souborů cookies lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů cookies automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Používáním těchto internetových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies. Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče. Informace o nastavení konkrétního prohlížeče naleznete na uvedených adresách: